ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαριάννα Χαρλαύτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία. Από τον Σεπτέμβριο του 2009 εκπαιδεύεται στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

Έχει αποκτήσει κλινική εμπειρία δουλεύοντας σε διάφορες δομές, όπως η Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανογλείου Γ.Ν.Α., η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων κ.ά. Επίσης, έχει εργαστεί στον τομέα των οργανώσεων ως υπεύθυνη εκπαίδευσης και αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού.

Παράλληλα, ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και σήμερα είναι εθελόντρια στο Κέντρο Ζωής, όπου συμμετέχει στην ομάδα ενημέρωσης πληθυσμού για το HIV/AIDS.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων σχετικά με θέματα που αφορούν τόσο στην ψυχική υγεία όσο και τον χώρο της οργάνωσης των επιχειρήσεων.

Από τον Απρίλιο του 2011 οργανώνει και συντονίζει η ίδια ομάδες διαχείρισης στρες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων.

Μιλάει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Από τον Μάρτιο του 2011 εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος.

Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.) με αριθμό μητρώου 1847 και κάτοχος της υπ’ αριθμ. 10216/2007 άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου από τη Νομαρχία Αθηνών (Τομέας Ανατολικής Αθήνας).

Comments (0)